QUE ÉS RIBAVIVA?

Mostra del talent artístic i musical de la comarca de La Ribera, espai d’encontre per a gent de diferents àmbits culturals i disciplines.

En aquesta edició 0 tindran lloc diferents activitats amb la dona com a protagonista. Concerts, tallers i jocs, es desenvoluparan sota criteris de consum responsable, d’ús de productes autòctons, així mateix com de la minimització de residus, i amb la gastronomia i la cultura de proximitat com a principals protagonistes.


Partim de la idea principal ficar en valor artistes de La Ribera (Ribera Alta i Viva). Es proposa com a model el festival Fairport’s Cropedy Convention que des del 1976 es celebra a la petita localitat anglesa de Cropedy amb el grup institució del folk-rock anglès Fairport Convention com a hostes anuals de l’esdeveniment des de la seua creació.


En base a aquesta referència s’apunta la necessitat de crear una atmosfera festiva i atractiva que tot plegat implique formar part d’una “experiència” que contar i la consolidació de la cita com a un dels objectius a perseguir.


La convocatòria té com a objectiu públic de totes les edats, amb especial èmfasi en les famílies. Un festival respectuós amb el seu entorn i amb el medi ambient, generant les mínimes deixalles i impacte i potenciar el menjar saludable i de proximitat.