Grups RibaViva! 2018: Cel·lebrem la diferència

Presentem a continuació als artistes que amenitzaran la jornada amb la seva música.   


Júlia, des d’Alcoi, Estela Tormo i Lídia Vila són el duo nuclear d’aquesta proposta que esdevé trio sobre l’escenari, acompanyades de Javier Vicente “Carasueño”, per lliurar un “dream pop” suggeridor de mantres electrònics i paisatges sintètics, amb una barreja equilibrada de guitarres, sintetitzadors i programacions de sons i ritmes.

Las Víctimas Civiles, “vandalisme il•lustrat” a càrrec d’un quartet encapçalat per la personalitat escènica i teatral de l’Hèctor Arnau, capaç de fer créixer flors en el present context de caos, un magma que no dubten en remenar i refregar-nos per la cara. Completen el quartet Pau Miquel Soler, Toni Blanes i Rubèn Marín.

Sopas del Mundo, trio creat a l’ombra de la gastronomia cosmopolita i el maridatge de risc. Música d’entreguerres inspirada en els moviments de principis del segle XX què, com gresol d’estils i multilingüisme, sobreviu a etiquetes. Encapçalats per Antonio J. Iglesias (Dwomo, Le Grand Miercoles, etc.), ja tot un valencià d’adopció.

Graham Bell Tornado, artista transgènere anglès i resident a Xàtiva. La pràctica de les seues “performances” és eclèctica i altament experimental, inspirada en textos propis i altres fonts i obertament posicionada en oposició a tot sistema d’opressió, dominació i control social.

Valencia Hot Quartet, amb un repertori al més pur estil dixieland i New Orleans , aquesta colla d’excel•lents músics faran sonar les primeres notes del matí deambulant entre el públic i de segur, posant ben alt l’ànim dels assistents per afrontar la resta de la jornada: Kiko Berenguer saxofó, Voro García trompeta, Vicent Domingo tuba i Alfred Montesinos banjo i veu.